Ιστορικό

H RealValue ιδρύθηκε το 2005 από τον Ιωάννη Μουρατίδη, Μηχανικό Παραγωγής & Διοίκησης – MSc, ως προσωπική εταιρία στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο των Συμβούλων Επιχειρήσεων.
Με εφόδια την τεχνογνωσία, την συνέπεια και την εμπειρία και προσήλωση στον ποιότητα και στις ανάγκες των πελατών της, η επιχείρηση ακολουθεί σταθερά επιτυχημένη πορεία, με συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών και του πελατολογίου της. Σε περισσότερα από δέκα έτη συνεπούς παρουσίας της στον κλάδο της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, η RealValue έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων του δημοσίου και έχει ολοκληρώσει πλήθος μελετών, συγχρηματοδοτούμενων έργων και υπηρεσιών.

Τα ορόσημα στην εξέλιξη της ήταν:

 • Ιούλιος 2005:

  Ιδρύεται από τον Ιωάννη Μουρατιδη η ατομική επιχείρηση με δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών οικονομοτεχνικών μελετών και μελετών επιχειρησιακής οργάνωσης.

 • Οκτώβριος 2005 - Μάρτιος 2010:

  Παρέχονται υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες συμβούλων της Βόρειας Ελλάδας.

 • Ιούνιος 2010:

  Η επιχείρηση μεταφέρεται σε σύγχρονα γραφεία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Στις δραστηριότητες της προστίθενται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ, η διοργάνωση επιχειρηματικών εκδηλώσεων και οι δράσεις δημοσιότητας και δικτύωσης.

 • Οκτώβριος 2010:

  Ολοκληρώνεται επένδυση εκσυγχρονισμού με την προμήθεια συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεπικοινωνίας και λογισμικού τεχνολογίας αιχμής.

 • Οκτώβριος 2010 - Δεκέμβριος 2013:

  Παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εξασφαλίζεται η συνεργασία με φορείς επιχειρηματικότητας όπως η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, το Δίκτυο Συμβούλων Επιχειρηματικότητας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», ο Δήμος Αλμωπίας, ο ΕΦΕΠΑΕ, η Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών του ΙΜΕ ΓΣΒΕΕ.

 • Δεκέμβριος 2012:

  Πιστοποιείται η επιχείρηση με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001: 2008 και στελεχώνεται περαιτέρω με επιστημονικό προσωπικό.

 • Αύγουστος 2013:

  Η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέο σύγχρονο χώρο γραφείων μεγαλύτερης δυναμικότητας στην οδό Αδριανουπόλεως 1 στην Καλαμαριά.

 • Σεπτέμβιος 2013 - Σήμερα:

  Παρέχονται υπηρεσίες εμπειρογνωμοσύνης, συμβουλευτικής και δικτύωσης σε φορείς όπως: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία», Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Σερρών, Δήμος Αλεξάνδρειας, Δήμος Ξάνθης, Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δήμος Διδυμοτείχου, τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Θεσσαλονίκης, Σερρών και Δράμας, τα Πανεπιστήμια Πατρών, Θεσσαλίας, Δημοκρίτειο και Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας κ.α.

Είμαστε στο πλευρό σας, για να κάνετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια πραγματικότητα!

Σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια δημιουργούμε σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας, φέρνουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται και εξελισσόμαστε μαζί τους.

mouratidis_ioannis_realvalue
Ιωάννης Ε. Μουρατίδης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε