Προφίλ

Στην Real Value παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, στους τομείς επιχειρησιακής έρευνας, στρατηγικών μελετών, υποστήριξης χρηματοδοτικών προγραμμάτων και καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Η ομάδα των επιστημονικών και διοικητικών στελεχών της επιχείρησης, εφαρμόζει την αυστηρή πολιτική ποιότητας, με διαδιακασίες πιστοποιημένες κατά το πρότυπο ISO 9001:2008, παρέχοντας εγγύηση στις υπηρεσίες μας.

  • Διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τους στόχους και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, με αναλυτική και διάφανη κοστολόγηση
  • Καθοδηγούμε τον πελάτη σε όλα τα στάδια των έργων του, υποστηρίζουμε με επιστημονικά εργαλεία τις αποφάσεις του και χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών, εξοικονομώντας γι’ αυτόν χρόνο και κόστος
  • Αξιοποιούμε κατάλληλες συνεργασίες με εξειδικευμένους επαγγελματίες για έγκυρα, αξιόπιστα και αποδοτικά αποτελέσματα
  • Ορίζουμε αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την συντονισμένη πρόοδο κάθε έργου και παραδίδουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα σε ακριβείς ημερομηνίες
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με συνέπεια οικοδομώντας μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης
  • Αντιλαμβανόμαστε το δύσκολο περιβάλλον της αγοράς και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις αυξημένες ανάγκες

Η αποτελεσματικότητα, η ποιότητα και η συνέπεια της Real Value στην δεκαετή και πλέον ιστορία της, την έχουν ήδη καθιερώσει σε σημαντικό πελατολόγιο και συνεργαζόμενους φορείς. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Real Value προσφέρει στην επιχείρηση σας… Πραγματική Αξία.

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, καθώς η επιτυχής ανάπτυξη τους είναι η δική μας επιτυχία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις στους δυναμικούς κλάδους της οικονομίας και με φορείς ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε στο πλευρό σας, για να κάνετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια πραγματικότητα!

Σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια δημιουργούμε σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας, φέρνουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται και εξελισσόμαστε μαζί τους.

mouratidis_ioannis_realvalue
Ιωάννης Ε. Μουρατίδης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε