Υπηρεσίες

Στην Real Value παρέχουμε σύγχρονες, ολοκληρωμένες και ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τις Ελληνικές επιχειρήσεις στους τομείς:

1. Υποστήριξης Επενδυτικών Έργων

2. Εκπόνησης Μελετών

3. Διαχείρισης Έρευνας & Καινοτομίας

4. Δικτύωσης – Προβολής

  • Διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τους στόχους και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, παρέχοντας ευρύ σύνολο συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες, με αναλυτική διάφανη κοστολόγηση, επιτυγχάνοντας οικονομίες κλίμακας.
  • Καθοδηγούμε τον πελάτη σε κάθε στάδιο των έργων του, υποστηρίζουμε με επιστημονικά εργαλεία τις αποφάσεις του και αξιοποιούμε νέες τεχνολογίες, εξοικονομώντας γι’ αυτόν χρόνο και χρήμα.
  • Χρησιμοποιούμε κατάλληλες συνεργασίες με εξειδικευμένους επαγγελματίες για έγκυρα, αξιόπιστα και αποδοτικά αποτελέσματα.
  • Ορίζουμε αυστηρά χρονοδιαγράμματα για την συντονισμένη πρόοδο κάθε έργου και παραδίδουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα σε ακριβείς ημερομηνίες.
  • Διαχειριζόμαστε τη γνώση με συνέπεια οικοδομώντας με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης.
  • Αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και προτείνουμε στους πελάτες μας συμφέρουσες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες.

Με γραφεία στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες και με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, η Real Value προσφέρει στην επιχείρηση σας… Πραγματική Αξία.

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, καθώς η επιτυχής ανάπτυξη τους είναι η δική μας επιτυχία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις στους δυναμικούς κλάδους της οικονομίας και με φορείς ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε στο πλευρό σας, για να κάνετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια πραγματικότητα!

Σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια δημιουργούμε σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας, φέρνουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται και εξελισσόμαστε μαζί τους.

mouratidis_ioannis_realvalue
Ιωάννης Ε. Μουρατίδης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε